route

Hier vindt u de complete informatie over de bereikbaarheid van Mondcentrum Eyckholt: enerzijds het parkeren, anderzijds het openbaar vervoer en tenslotte de route naar onze praktijk. Gezien wij onze patiënten graag allemaal op tijd willen helpen, is het dus aangewezen om uw verplaatsing naar ons goed te plannen en daarvoor dus ook tijdig te vertrekken. Immers op de snelweg A2 (Eindhoven-Maastricht / Maastricht-Eindhoven) komen bijvoorbeeld vaak files voor rondom afrit 46.

Parkeren

Bij uw aankomst kunt U naast het praktijkpand volledig gratis parkeren op de grote parking, rechts van het gebouw. Ook op de straten en pleinen rondom de praktijk kunt u gratis parkeren waar u maar wil. Een parkeerschijf is bovendien nergens nodig. Er is meestal voldoende parkeerruimte beschikbaar in de nabije buurt van de praktijk. Gelieve wel niet te parkeren vóór de uitritten van de praktijk, de Geldmaat of omliggende huizen. U kan dan helaas wegsleept worden.

Route: parking
Route: ov

Openbaar Vervoer

Voor meer info over hoe u onze praktijk per openbaar vervoer bereikt, kijkt u best op de daartoe beschikbare website: www.9292.nl
De praktijk is helaas met het openbaar vervoer niet er eenvoudig te bereiken. Gesteld dat u me de trein komt, stapt u in Susteren uit.

Fiets

Gesteld dat u met de fiets komt, kan u deze voor de ingang van de praktijk plaatsen in de daarvoor voorziene fietsrekjes. Afsluiten blijft al met al natuurlijk afgeraden.

Route

Plan via onderstaande kaart de juiste weg naar onze praktijk. Bereikbaarheid vanuit Nederland, zowel als uit België is eenvoudig. Plan echter uw vertrek zorgvuldig zodat u op tijd aankomt in onze praktijk. We werken immers op afspraak.

MCEH