Long distance patients

Long distance patients

Onze patiënten zijn heel vaak “long distance patients”; ze komen immers uit alle hoeken van Nederland en Vlaanderen.

De problematiek die wij behandelen in onze praktijk, kunt u meestal niet door uw eigen tandarts laten oplossen. Er zijn daarnaast maar een beperkt aantal centra in Nederland en Vlaanderen waar op een serieuze en wetenschappelijk onderbouwde manier aan bio-holistische chirurgische tandheelkunde gedaan wordt.

Daarnaast is ons centrum specifiek gespecialiseerd in bio-parodontologie en bio-implantologie. Voor biologische algemene tandheelkunde kunt u bij ons immers niet terecht.

Berperkt aantal sessies

Om het aantal afspraken (lees verplaatsingen) tot een minimum te beperken, proberen we zoveel mogelijk behandelingen te combineren. Wat we in 1 keer kunnen afwerken gaan we niet in 2 of 3 keer doen.

Wel houden we vast aan bepaalde protocollen zodat we u een maximale kans op succes kunnen aanbieden.

Overnachten

Indien u van verder komt en er treedt een complicatie op in de eerste 12u na de behandeling, is het altijd raadzaam om uw behandelende arts (prof. dr. Curd Bollen) in de buurt te hebben. Daarom raden we bij uitgebreide behandelingen ook aan om minstens 1 nacht te overnachten in een nabijgelegen hotel of B&B. 

De dag na de behandeling, voor u weer naar huis vertrekt, zien we u dan even terug op een korte controle. Safe on the road again.

Niets moet, alles mag

Onze aanpak is nooit dogmatisch. We laten natuurlijk genoeg opening voor uw keuzes en wensen. Wel staat het doel van het behandelplan centraal: u en uw mond moeten weer gezond worden.

Dus samen zoeken naar de beste oplossing is ons motto!

Mongezondheid